Mån - Tor 17-sent | Fre 16-sent
Lör 16-sent | Sön 17-sent

Välkommen till Grill

I en gammal möbelbutik på Drottninggatan i centrala Stockholm byggdes år 2003 Grill. Efter över 10 år har vår restaurang blivit till en institution; hit kommer år efter år gäster från hela världen och Sveriges alla hörn.

Restaurangen är inredd i åtta olika miljöer. Du kan tex sitta i Orientexpressen, Jaktstugan eller Moulin Rouge. Eftersom vi då och då förändrar inredningen, kan man besöka oss om och om igen, och ändå uppleva något helt nytt vid varje besök.

Vår ambition är att hålla oss i framkant vad gäller styckningsdetaljer och olika grillmetoder. Vi utvecklar ständigt menyn efter säsong och behag, men låter alltid våra mest klassiska rätter följa med. Tonfisk Teppanyaki och Lamm Asado är rätter som funnits med på Grills meny i alla år, och blivit riktiga klassiker.

Vårt ständiga mål är att fungera som ett självklart alternativ i Stockholms krogvärld. Inte bara maten är viktig, utan atmosfären, servicen och mötet mellan människor likaså. Oavsett om du besöker oss med vänner, familj eller kollegor är vår strävan att varje upplevelse hos oss skall vara oförglömlig.

Varmt välkomna!

Önskar vi på Grill

Chef´s table

En unik restaurangupplevelse!

Ni kommer att sitta i restaurangens hjärta, ni kommer att känna pulsen och doften i köket.
Drick gott och njut av kökets egna favoriter, där vi grillar er igenom en 6-rätters meny mer er!

Vinkällaren

Sitt avskilt i vår chambre separé, som rymmer upp till 48 sittande gäster. Bokning är möjligt för sällskap mellan 35-48 personer.
Här sitter ni ostört men har samtidigt nära till restaurangen och barens puls och miljö.

För större sällskap erbjuder vi fyra olika gruppmenyer; vänligen se längre ned.

Internationell mat från öppen eld

Hos oss innehåller alla rätter någonting grillat; förrätter, varmrätter som efterrätter. Vi använder oss av fem olika grillmetoder: vedugn, rotisseri, rök, träkol och bordsgrill. Vi grillar allt från kött, fisk, skaldjur och fågel till bröd, grönsaker och frukt. Maten är inspirerad av all världens kök. Givetvis serverar vi även vegetariska alternativ, och erbjuder även barn- och barmenyer. Varmt välkommen!

Boka bord online

Kontakta gärna oss även om det ser fullt ut på internetbokningen, email reservation@grill.se eller telefon.

Jobba hos oss

Vi söker ständigt duktiga medarbetare till Grill och våra övriga restauranger. Oavsett om du är erfaren, och vill utvecklas på våra restauranger, eller mindre erfaren och vill lära dig från grunden, så är du välkommen med din ansökan. Det viktiga är att du brinner för restaurangbranschen och att du har en iver att få jobba i ett team med höga mål och stora krav och som alltid har kvalitet och gästupplevelse i fokus.

Skicka din ansökan med relevanta betyg till:

Restaurang Grill
”Rekrytering”
Drottninggatan 89
113 60 Stockholm

Det går också bra att maila till: info@grill.se

Galleri